800.000+ klanten
92% beveelt ons aan
29 vestigingen
Alpina makelaars Leiden ea gebouw
Home
Makelaardij 1 jaar Alpina makelaardij: vertrouwd en succesvol

1 jaar Alpina makelaardij: vertrouwd en succesvol

22 okt 2024
2 min leestijd

Het is een jaar geleden dat de NVM-kantoren Boers Makelaars, De Leeuw Makelaardij, Heilbron Makelaardij, Mulder Makelaardij, Sinke Makelaardij en Verheul Makelaardij verdergingen onder de naam Alpina. En inmiddels is ook Renes makelaardij toegevoegd aan Alpina. Sinds september 2023 hebben de vertrouwde  teams al vele klanten succesvol begeleid bij de aankoop en verkoop van hun woning. De makelaars van Alpina hebben zich de naam Alpina eigen gemaakt en zijn nog steeds de lokale betrokken, betrouwbare partners in de regionale huizenmarkt.

De naamsverandering bracht een frisse uitstraling, maar de kwaliteit van de dienstverlening bleef ongewijzigd goed. Klanten waarderen de persoonlijke en betrokken service, iets waar het team van Alpina trots op is. In het afgelopen jaar zijn al vele woningen succesvol verkocht en hebben veel kopers hun droomhuis gevonden, wat getuigt van de kracht van de combinatie van lokale expertise en een landelijk netwerk.

Dankzij het uitgebreide netwerk van Alpina kregen kopers en verkopers meer kans op succes. Of het nu gaat om een appartement of een vrijstaand huis, het team biedt maatwerkoplossingen die aansluiten bij de specifieke wensen van de klant, met aandacht voor detail en marktkennis.

Alpina Makelaardij kijkt met trots terug op het eerste jaar en nodigt u graag uit om dit ook te komen ervaren. Samen zetten we dan ook uw volgende stap op de woningmarkt. Of u nu wilt verkopen, kopen of een taxatie nodig heeft, wij staan voor u klaar met deskundig advies en persoonlijke begeleiding. Bezoek een van onze kantoren en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Alpina.

We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.

neem contact op