De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen)
De Vereende (voorheen Rialto Verzekeringen) is de maatschappij die bijzondere risico’s wel wil verzekeren daar waar reguliere maatschappijen afhaken. Hierbij moet u voornamelijk denken aan personen die bij reguliere maatschappijen niet meer welkom zijn doordat zij:
- veel schades hebben gereden of veroorzaakt
- een achterstand hebben met de premiebetaling
- strafrechtelijk zijn veroordeeld
- rijontzegging hebben gehad
- fraude hebben gepleegd
De Vereende zal de autoverzekering altijd accepteren, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering. Ook heeft u vaak een eigen risico bij een WA-verzekering. Dit eigen risico moet samen met de premie vooraf worden voldaan.
Wie is de Vereende tussenpersoon?
Alpina is een De Vereende tussenpersoon. Dit betekent dat u bij ons een verzekering kunt afsluiten bij De Vereende.
Wat zijn de acceptatie eisen bij De Vereende?
De Vereende stelt enkele voorwaarden aan het afsluiten van een verzekering
- U betaalt de premie minimaal 3 maanden vooruit, ook bij maandbetaling
- De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie EN een ondertekend aanvraagformulier
- In de meeste gevallen rekent De Vereende daarnaast een waarborgsom van gemiddeld € 175,00. Deze moet vooraf worden betaald. Wanneer er aan het eind van de verzekering geen schade is geweest, krijgt u dit bedrag weer teruggestort.
Schadevrije jaren en De Vereende hoe zit dat?
Bij De Vereende is het ook mogelijk om uw opgebouwde schadevrije jaren over te zetten. Hierdoor krijgt u meer korting en gaat de premie omlaag. De Vereende gaat in eerste instantie uit van 0 schadevrije jaren bij het berekenen van de premie. Wanneer bij controle in Roy-data blijkt dat u meer dan 0 schadevrije jaren heeft, dan past men de polis aan en krijgt u de eventueel teveel betaalde premie retour.
Wanneer gaat de verzekering in?
De verzekering gaat pas in na ontvangst van de eerste premie en het ondertekende aanvraagformulier.
Personen op de ‘zwarte lijst’ wat houdt dat in?
Wanneer een persoon door fraude, een schadeverleden of een strafrechtelijk verleden op de ‘zwarte lijst’ staat, zoals dit in de volksmond wordt genoemd, dan kan De Vereende een oplossing zijn. Overigens bestaat deze ‘zwarte lijst’ voor verzekeringen niet. Uw kunt wel geregistreerd worden wanneer u een claim heeft ingediend bij uw verzekeraar. Ook personen die door de verzekeringsmaatschappij geroyeerd zijn omdat zij de premie niet op tijd betaalden, kunnen bij De Vereende terecht. De Vereende zal in bijna alle gevallen een auto kunnen verzekeren. De premie is echter wel hoger dan bij een ‘normale’ maatschappij. Tevens zal, wanneer er sprake is van wanbetaling, de jaarpremie vooraf betaald moeten worden.
Bijzondere voertuigen of bijzonder gebruik kan dat?
Voor speciale voertuigen kunt u ook terecht bij De Vereende. U moet hierbij denken aan praalwagens, quads, trikes of segways. Daarnaast heeft De Vereende mogelijkheden voor voertuigen die als taxi worden gebruikt.
Hoe hoog is de premie bij De Vereende?
De Vereende biedt maatwerk. Dit betekent dat niet van tevoren aangegeven kan worden hoeveel de premie gaat bedragen. Wij adviseren om via onze site de premie voor een autoverzekering te berekenen. Wij gaan eerst kijken of er een oplossing is binnen de ‘normale’ maatschappijen. Wanneer dit niet zo is, dan vragen wij voor u een maatwerk offerte op bij De Vereende. U krijgt deze offerte dan per e-mail.
De Vereende verzekeringen online aanvragen
Houdt er rekening mee dat een verzekering bij De Vereende pas kan ingaan nadat u de eerste premie heeft voldaan EN nadat u het aanvraagformulier dat u per e-mail van ons heeft ontvangen, ondertekend heeft teruggestuurd. Het kan dus enkele dagen duren voordat u dekking heeft.
Welke Vereende verzekeringen zijn er?
Er zijn verschillende soorten verzekeringen die De Vereende aanbiedt, namelijk:
- De Vereende autoverzekering. Deze verzekering zal altijd geaccepteerd worden, maar de premie ligt hoger dan bij een reguliere autoverzekering.
- De Vereende bestelautoverzekering. Verzekering voor bestelauto’s en voertuigen met een grijs kenteken.
- De Vereende aansprakelijkheidsverzekering. Met de aansprakelijkheidsverzekering van De Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander of aan spullen van een ander.
- De Vereende inboedelverzekering. Deze verzekering dekt alle roerende zaken (spullen in huis die verplaatsbaar zijn) die behoren tot uw particuliere huishouding.
- De Vereende motorverzekering. Deze verzekering verzekert het risico dat u met uw motor schade aanbrengt aan anderen, ook schade aan uw eigen motor kunt u verzekeren.
- De Vereende MMBS verzekering. Verzekering voor MMBS voertuigen.
- De Vereende opstalverzekering. Met deze verzekering, verzekert u schade aan uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken (spullen in huis die niet verplaatsbaar zijn, ofwel aard- en nagelvast).
- De Vereende scooterverzekering. Met de scooterverzekering van De Vereende verzekert u het risico dat u met uw scooter schade aanbrengt aan anderen. Daarnaast kunt u ook uw eigen scooter verzekeren tegen bijvoorbeeld schade of diefstal.
- De Vereende taxiverzekering. Deze verzekering biedt dekkingsmogelijkheden door heel Nederland, inclusief de grote steden.
De Vereende aansprakelijkheidsverzekering
Met de aansprakelijkheidsverzekering van de Vereende bent u verzekerd tegen schade die u per ongeluk veroorzaakt aan een ander. Of aan spullen van een ander. Hoe kunt u zicht verzekeren:
• aansprakelijkheid voor u alleen
• De aansprakelijkheid voor u en uw gezin. Ook uw kinderen die op kamers wonen voor hun studie kunt u verzekeren. Zelfs uw huisdieren! Als zij per ongeluk schade veroorzaken, dan is dat gedekt.
De Vereende inboedelverzekering en opstalverzekering
De Vereende is een bijzondere verzekeraar voor bijzondere risico’s. Zo kan iedereen, die geen inboedel- of opstalverzekering bij een andere verzekeraar kan sluiten, in aanmerking komen voor een verzekering van de Vereende. Óók wanneer u:
• in korte tijd veel schade heeft gehad;
• zijn of haar premies niet heeft betaald;
• fraude heeft gepleegd;
• een strafrechtelijk verleden heeft
Over het algemeen geldt dat als een andere verzekeraar het risico te ‘groot of te zwaar’ vindt, de Vereende graag op zoek gaat naar een verzekeringsmogelijkheid.
Gebaseerd op 3699 reviews
Nooit onderverzekerd
Stel zelf je pakket samen
Een breed aanbod
Wij vergelijken alle verzekeraars voor jou, scheelt weer tijd
Hulp van onze experts
Kom je er niet uit? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen
We zijn bereikbaar via Chat, Whatsapp, telefoon of e-mail
Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten.
Wij zijn er van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00.